Пользователей
86971
Онлайн
13
Решений
3034
Ответить

Не працює підключення через HDMI

Допитливий
Сообщений:9
ДЯКов:0
Решений:0
Сообщений в блогах:0
Бейджей:3
Город:Львів
В Клубе с30.03.2017

Не працює підключення через HDMI

[ Изменено ]

Вчора підключили. Підключення через HDMI не вдалося, тільки через AV. Лептоп підключається (HDMI) без проблем на живу. Це брак тюнера? CO3510

Магістр
Сообщений:7993
ДЯКов:4445
Решений:268
Сообщений в блогах:303
Бейджей:25
Город:Днепр
В Клубе с24.08.2014

Re: Не працює підключення через HDMI

[ Изменено ]

alexandrsh написано:

Вчора підключили. Підключення через HDMI не вдалося, тільки через AV. Лептоп підключається (HDMI) без проблем на живу. Це брак тюнера? CO3510


нет. лептоп может определеть какой монитор(ТВ) подключен и выставить нужный режим.

у тюнера по умолчанию стоит режи 1080р50

 

раз вы подключились по AV, то зайдите в настройки тюнера и выставьте режим 1080i или 720p  для вашего ТВ.

 

скорее всего ваш ТВ из так называемой линейки HD-ready, а не FullHD.

Допитливий
Сообщений:9
ДЯКов:0
Решений:0
Сообщений в блогах:0
Бейджей:3
Город:Львів
В Клубе с30.03.2017

Re: Не працює підключення через HDMI

Дякую за швидку відповідь.

 

Дійсно ТВ HD-ready та на 1080і, 720 (720р нема) не працює. Шкода що не попередили.

Магістр
Сообщений:5807
ДЯКов:3734
Решений:120
Сообщений в блогах:324
Бейджей:25
Город:Харків
В Клубе с01.12.2014

Re: Не працює підключення через HDMI


alexandrsh написано:

Дякую за швидку відповідь.

 

Дійсно ТВ HD-ready та на 1080і, 720 (720р нема) не працює. Шкода що не попередили.


@alexandrsh а що, на лептопі (ноуті) є вхід HDMI? 

Магістр
Сообщений:7993
ДЯКов:4445
Решений:268
Сообщений в блогах:303
Бейджей:25
Город:Днепр
В Клубе с24.08.2014

Re: Не працює підключення через HDMI


alexandrsh написано:

Дякую за швидку відповідь.

 

Дійсно ТВ HD-ready та на 1080і, 720 (720р нема) не працює. Шкода що не попередили.


576 пробуйте.

 

еще покопайтесь в настройка ТВ. иногда бывает надо режим входа у ТВ переключить с PC(DVI) на VIdeo

Допитливий
Сообщений:9
ДЯКов:0
Решений:0
Сообщений в блогах:0
Бейджей:3
Город:Львів
В Клубе с30.03.2017

Re: Не працює підключення через HDMI

576 теж не працює. В налаштуваннях ТВ такого нема

Магістр
Сообщений:5807
ДЯКов:3734
Решений:120
Сообщений в блогах:324
Бейджей:25
Город:Харків
В Клубе с01.12.2014

Re: Не працює підключення через HDMI

[ Изменено ]

alexandrsh написано:

576 теж не працює. В налаштуваннях ТВ такого нема


@alexandrsh вибачаюсь  Веселый (мужской) Я с початку думав, що Ви в ноут включаєте... Веселый (мужской)

А тепер про СО3510. У мене був такий, і він запрацював лише з  телевізором LG 22"(HD ready), але сам телевізор відобразив режим 1920*1080. Крім того, ні один з 4-х Wide моніторів, які я хотів підключити так і не запрацювали. Навідь моноблок Dell (Full HD). Веселый (мужской)

Діагноз, щось з цим девайсом не так ........ На відміну від нього Aria/Kamai від Entone, такою "фігньою" не страдають. Працювали навідь з монітором 1680*1050. 

Тому, я ані краплі не заліюсь, що здав його у центр "сучасних" техгологій Очень радостный (мужской)

Магістр
Сообщений:7993
ДЯКов:4445
Решений:268
Сообщений в блогах:303
Бейджей:25
Город:Днепр
В Клубе с24.08.2014

Re: Не працює підключення через HDMI


alexandrsh написано:

 В налаштуваннях ТВ такого нема


а что за модель ТВ?

Допитливий
Сообщений:9
ДЯКов:0
Решений:0
Сообщений в блогах:0
Бейджей:3
Город:Львів
В Клубе с30.03.2017

Re: Не працює підключення через HDMI

Samsung LE-32A451C1

Магістр
Сообщений:7993
ДЯКов:4445
Решений:268
Сообщений в блогах:303
Бейджей:25
Город:Днепр
В Клубе с24.08.2014

Re: Не працює підключення через HDMI


alexandrsh написано:

Samsung LE-32A451C1


судя по характеристикам у вашего ТВ ТРИ HDMI входа!

по сему возникает вопрос - к какому из входов вы подключили приставку? выбрали ли в меню ТВ нужный HDMI  вход?

 

также в инструкции написано:

When using an HDMI/DVI cable connection, you must use the HDMI IN 2 jack.
 
пробовали ли вы подключать именно на HDMI IN 2?

предварительно конечно выставив при этом на приставке 1080i режим.