Це дуже легко – з Програмою лояльності «Мої бонуси»!
Просто реєструйся в програмі лояльності «Мої бонуси» з 10 квітня по 31 травня 2017р. та автоматично ставай учасником розіграшу!
Програму лояльності «Мої бонуси» було створено саме для тебе! Отримуй та накопичуй бонуси за прості дії: своєчасну оплату рахунку, замовлення додаткових пакетів та послуг, заповнення оціночних анкет, актуалізацію контактних даних, відмову від паперового рахунку. Отримуй бонуси у подарунок до дня народження! Витрачати бонуси можна на послуги та пакети, спеціальні пропозиції та знижки!
Програма лояльності «Мої бонуси» - це бонуси, подарунки, спеціальні пропозиції, знижки та цікаві конкурси з класними призами!
а вот и не правда! Знаем здесь одного счастливчика,который не раз выигрывал в конкурсах Клуба и он не из Киева и вроде не свой) Правда @antin86 ?:smileyhappy:
Это сладкое слово - ХАЛЯВА! Зачем мне НР... Я согласен на халяву на ACER! Как говорил Вася Теркин: "Нет, ребята, я не гордый. Не загадывая вдаль, Так скажу: зачем мне орден? Я согласен на медаль."
Acer One 10 S1002-15GT - суперсучасний, універсальний гаджет. Можна використовувати його як ноутбук і як планшет. З Acer One 10 Вам не доведеться вибирати: працюйте, грайте, обмінюйтеся файлами – що завгодно на цьому пристрої.
Процесор - чотирьохядерний Intel Atom Z3735F (1.33 - 1.83 ГГц)
Діагональ екрану - 10.1" (1280x800) WXGA HD Multitouch
Об’єм оперативної пам’яті - 2 ГБ
Операційна система - Windows 10 Home
Конкурс проводиться з 10 квітня по 31 травня 2017 р. на території України в містах надання послуг ТОВ «ВОЛЯ-КАБЕЛЬ». Учасниками конкурсу можуть стати фізичні особи, віком від 18 років, які є абонентами ТОВ «ВОЛЯ-КАБЕЛЬ». У розіграші приза беруть участь абоненти, які виконали умови конкурсу: успішно пройшли реєстрацію у програмі лояльності «Мої бонуси» з 10 квітня 2017р. по 31 травня 2017р. Переможець буде визначений методом випадкового вибору через сервіс random.org 2 червня 2017 р. ПІБ переможця буде опубліковано на цій сторінці.
ТОВ «ВОЛЯ-КАБЕЛЬ» надає послуги під торговим знаком ВОЛЯ.
Acer One 10 S1002-15GT - суперсучасний, універсальний гаджет. Можна використовувати його як ноутбук і як планшет. З Acer One 10 Вам не доведеться вибирати: працюйте, грайте, обмінюйтеся файлами – що завгодно на цьому пристрої.
Процесор - чотирьохядерний Intel Atom Z3735F (1.33 - 1.83 ГГц)
Діагональ екрану - 10.1" (1280x800) WXGA HD Multitouch
Об’єм оперативної пам’яті - 2 ГБ
Операційна система - Windows 10 Home
Конкурс проводиться з 10 квітня по 31 травня 2017 р. на території України в містах надання послуг ТОВ «ВОЛЯ-КАБЕЛЬ». Учасниками конкурсу можуть стати фізичні особи, віком від 18 років, які є абонентами ТОВ «ВОЛЯ-КАБЕЛЬ». У розіграші приза беруть участь абоненти, які виконали умови конкурсу: успішно пройшли реєстрацію у програмі лояльності «Мої бонуси» з 10 квітня 2017р. по 31 травня 2017р. Переможець буде визначений методом випадкового вибору через сервіс random.org 2 червня 2017 р. ПІБ переможця буде опубліковано на цій сторінці.
ТОВ «ВОЛЯ-КАБЕЛЬ» надає послуги під торговим знаком ВОЛЯ.
Где епт Ф.И.О. ?? Развод? А ну да воля....
Прошу прощения, это следующий конкурс, я думаю, что во вторник опубликуют :manhappy:
Щоб залишити тут коментар, ви маєте зареєструватися. Якщо ви вже зареєструвалися, увійдіть у систему. Якщо ви не зареєструвалися, зареєструйтесь і увійдіть у систему.