Знову супергерої-мутанти рятуватимуть світ! У червні прем’єра завершальної частини кіноепопеї «Люди Ікс: Темний фенікс».
Розігруємо 20 запрошень на двох на прем’єру фільму. Заходьте на портал абонента «Мій кабінет» до 10 червня, тисніть кнопку «Хочу в кіно» на сторінці конкурсу та автоматично беріть участь у розіграші квитків.
ЛЮДИ ІКС: ТЕМНИЙ ФЕНІКС
Це – історія про Джин Грей, одну з найулюбленіших героїнь саги про «Людей Ікс», яка перевтілюється у легендарного Темного Фенікса. Виконуючи смертельно небезпечну рятувальну місію у космосі, Джин зазнає удару якоїсь космічної сили, що перетворює її на одного з найпотужніших мутантів у світі. Борючись із цією дедалі більш мінливою силою та одночасно з власними особистими демонами, Джин стає некерованою, руйнує сім’ю Людей Ікс і загрожує знищити саму матерію, з якої складається наша планета. Це найбільш напружений та емоційний фільм про Людей Ікс за всю історію. Кульмінація 20-річної кіноепопеї про Людей Ікс, де сім’я мутантів, яких ми вже встигли вивчити і полюбити, змушена боротися з найбільш нищівним ворогом – членом власної родини.
Переходьте на сторінку конкурсу та вигравайте квитки! Деталі конкурсу