Тут пошла такая пь@нка)
С рыбалкой связана удочка???
Я эльф 80 уровня!
Эх, быстрее бы уже лето, дача, озеро... закинуть удочку.
@Bugaga написал (-а):
Эх, быстрее бы уже лето, дача, озеро... закинуть удочку.
а что мешает сейчас? зимняя рыбалка - вот это кайф
Київ
Харків
с таким вариантом можно спрятаться от ветра)
Київ
@vitttt написав (-ла):
с таким вариантом можно спрятаться от ветра)
Так можно и от реальности спрятатся ( "Напится и забытся"(С) )
Харків
Київ
@Bugaga дякую)
сміх-сміхом, але мій чоловік на рибалку дійсно їздить саме порибачити 🙂
Ну принаймні без запаху спиртного та з рибою приїзжає
от що мене зажди вражає - така велика жага встати рано вранці ще до світанку, їхати за кілометри до озера, пів години розкладати всі ті снасті, прикорми та інше, а потім сидіти і чекати кльову А потім коли немає кльову, десь вдень - ще десь годинку збирати то все назад і їхати додому
@Kucheryavaya написал (-а):
от що мене зажди вражає - така велика жага встати рано вранці ще до світанку, їхати за кілометри до озера, пів години розкладати всі ті снасті, прикорми та інше, а потім сидіти і чекати кльову
А потім коли немає кльову, десь вдень - ще десь годинку збирати то все назад і їхати додому
ну что ж, у каждого свои развлечения) Главное, что удовольствие приносит
Київ
@vitttt написал (-а):
@Kucheryavaya написал (-а):
от що мене зажди вражає - така велика жага встати рано вранці ще до світанку, їхати за кілометри до озера, пів години розкладати всі ті снасті, прикорми та інше, а потім сидіти і чекати кльову
А потім коли немає кльову, десь вдень - ще десь годинку збирати то все назад і їхати додому
ну что ж, у каждого свои развлечения) Главное, что удовольствие приносит
Это точно!
То є так. Просто мені більше подобається трохи інша рибалка, коли чоловік ловить щуку або форель. Там більш активна рибалка Та й форелька смачніша за карасиків
Харків
Харків
Таких больших не ловил 😞
А карасиков чищу сам)))
Тема рыбалки раскрыта?
Харків
Харків