Добрий день! поясність чому немає доступу? до ігрового сервісу socialclub.rockstargames.com доступ є тільки за допомогою vpn.
Львів
@Alexandra написав (-ла):Доброго дня!
@Sverger, технічні фахівці перевірили налаштування обладнання та виправили. Перевірте зараз, будь ласка, доступ до ресурсу.
@AndreyPopov, та інші користувачі цієї теми, дякую за допомогу у вирішенні питання.
Так все добре. Дякую всім і також Воля за допомогу! всіх з наступаючим Новим роком!
Львів
А больше и не нужно. С внешним миром общается роктер, именно его адрес важен.
@UnkindledOne написал (-а):
А больше и не нужно. С внешним миром общается роктер, именно его адрес важен.
вот только хотел это же сказать)
Київ
Ну якщо захотілося раз через півроку в щось зіграти, а тут доступ обрізаний. Гроші заплачені і за ліцензійні продукти також і за так як би якісний інтернет, який насправді не є і це не єдина проблема. Побачив, як би вам воля відключила доступ до інтернет так одразу би строчили повідомлення з скаргами. Я лише намагаюсь вирішити цю проблему і докопатися до істини хто у цьому винен.
Львів
@Sverger написал (-а):
Ну якщо захотілося раз через півроку в щось зіграти, а тут доступ обрізаний. Гроші заплечені і за ліцензійні продукти за так як би якісний інтернет, який насправді не є і це не єдина проблема. Побачив, як би вам воля відключила доступ до інтернет так одразу би строчили повідомлення з скаргами. Я лише намагаюсь вирішити цю проблему і докопатися до істини хто у цьому винен.
то до чого тут Воля? Якби Воля блокувала, то ні у мене, ні у інших не було б доступу.
вище ви пислаи - доступ є тільки за допомогою vpn
коли ви підключаєте ВПН, то міняєтся ваш IP, тож скорыш за все проблема саме у IP адресі і це питання не до Волі, а до ресурсу
Київ
@vitttt написав (-ла):то до чого тут Воля?
Питання чому мій ip туди попав. Взагалі останнім часом google ловить мене на капчу з повідомленням "Ми зареєстрували підозрілий трафік, що виходить із вашої мережі" значить на моєму ip ще кілька десятків воля посадила юзерів ось у чому проблема
Львів
@Sverger написал (-а):
це рішення працює ip так новий прилітає в роутер, а на виході всерівно той самий не допомагає
не совсем понял этих фраз.
если роутер получает другой IP, то что значит "на виході все рівно той самий" ?
Дніпро
@AndreyPopov написав (-ла):
@Sverger написал (-а):
це рішення працює ip так новий прилітає в роутер, а на виході всерівно той самий не допомагає
одним слово ip не змінився
Львів
@Sverger написал (-а):
@AndreyPopov написав (-ла):
@Sverger написал (-а):
одним слово ip не змінився
а где вы свой IP проверяете?
Київ
@vitttt написав (-ла):
внутрішній ip який прилітає у роутер при зміні mac генерується новий
IP для зовнішнього світу, який не змінюється
Львів
ПК точно в сети этого роутера? 🙂
П.С. 172.20.10.242 Вообще не определяется как принадлежащий Воле.
@UnkindledOne написал (-а):
П.С. 172.20.10.242 Вообще не определяется как принадлежащий Воле.
подсети
10.х.х.х.
172.х.х.х
192.168.х.х
это НЕмаршрутизируемые глобально сети предназначенные для intranet (внутреннего ) использования
Дніпро
роутер до заводских сбросить пробовали или напрямую без него проверить?
@Surf написав (-ла):роутер до заводских сбросить пробовали или напрямую без него проверить?
аналогічно
Львів
тогда пробуйте сменить роутер. возьмите мож у кого то для теста.
мак адрес нового роутера прописываете в кабинете и не клонируете мак адрес сетевой
тогда роутер должен получить новый айпи и вас должно пустить
@Surf написав (-ла):тогда пробуйте сменить роутер. возьмите мож у кого то для теста.
мак адрес нового роутера прописываете в кабинете и не клонируете мак адрес сетевой
неважливо, чи я підключу новий роутер, чи допустим ноут і т.д. за мною всерівно закріпляється один зовнішній ip адрес він ніяк не зміниться...
Львів
тогда пробуйте сменить роутер. возьмите мож у кого то для теста.
неважливо, чи я підключу новий роутер, чи допустим ноут і т.д. за мною всерівно закріпляється один зовнішній ip адрес він ніяк не зміниться...
когда подключаете другое оборудование - роутер/ПК, то меняйте обязательно МАС - прописывайте МАС нового устройства в кабинете, а не клонируйте тот же, что уже внесен п о договору. Другой МАК, тогда и IP должен стать другим, тот который на 77.120 начинается.
Київ
@vitttt тут вопрос в том, ЧТО за оборудование стоит по адресу 172.х.х.х!
именно оно подключено в сеть Воли и получает от Воли 77.120.х.х адрес
Дніпро
@AndreyPopov написал (-а):
@vitttt тут вопрос в том, ЧТО за оборудование стоит по адресу 172.х.х.х!
именно оно подключено в сеть Воли и получает от Воли 77.120.х.х адрес
раньше о таких не слышал. А Коммутатор Воля такой не может отправлять?
Київ
@vitttt написал (-а):
А Коммутатор Воля такой не может отправлять?
может конечно, если это управляемый коммутатор 3-го уровня, который настроен в режиме маршрутизатора.
потому я и написал два варианта:
1. ошибка в настройке оборудования Воли
2. кто-то "врезался" в кабель и пользуется Интернетом
Дніпро
Доброго дня!
@Sverger, технічні фахівці перевірили налаштування обладнання та виправили. Перевірте зараз, будь ласка, доступ до ресурсу.
@AndreyPopov, та інші користувачі цієї теми, дякую за допомогу у вирішенні питання.
@Alexandra написав (-ла):Доброго дня!
Так все добре. Дякую всім і також Воля за допомогу! всіх з наступаючим Новим роком!
Львів