Проблема з мережею

ВИРІШЕНО
Highlighted
Відслідковувач

Проблема з мережею

Доброго дня,

В черговий раз зранку пропав інтернет в результаті проблем у вашій мережевій інфраструктурі.

Це далеко не перший раз. Переважно в кабінеті був баннер про ремонтні роботи, проте сьогодні немає.

Модель модему: ARRIS CM820B

Downstream/Upstream лінки втрачають зв’язок, як відображається на статус-сторінці модему (LED-індикатори жовтіють).

Навіть якщо зв’язок відновлюєьтся та видається IPv4-адреса з гейтвеєм, інтернет не працює, або практично не працює, через великі втрати пакетів, або, якщо ситуація покращується, присутні пінги, недопустимі для стабільної роботи мережі (простішими словами — веб-ресурси не відкриваються, або відкриваються з такими затримками, що за цей час можна вийти та покурити, чи, нарешті, обговорити давно наболівші сімейні питання).

Само собою підключення напряму чи через роутер (Mikrotik), немає значення.

 

Наводжу пінг виданого гейтвея:

PING 93.77.148.1 (93.77.148.1) 56(84) bytes of data.
64 bytes from 93.77.148.1: icmp_seq=1 ttl=63 time=702 ms
64 bytes from 93.77.148.1: icmp_seq=2 ttl=63 time=61.7 ms
64 bytes from 93.77.148.1: icmp_seq=3 ttl=63 time=327 ms
64 bytes from 93.77.148.1: icmp_seq=13 ttl=63 time=365 ms
64 bytes from 93.77.148.1: icmp_seq=14 ttl=63 time=59.2 ms
64 bytes from 93.77.148.1: icmp_seq=15 ttl=63 time=7141 ms
64 bytes from 93.77.148.1: icmp_seq=16 ttl=63 time=6140 ms
64 bytes from 93.77.148.1: icmp_seq=17 ttl=63 time=5139 ms
64 bytes from 93.77.148.1: icmp_seq=18 ttl=63 time=4138 ms
64 bytes from 93.77.148.1: icmp_seq=19 ttl=63 time=3138 ms
64 bytes from 93.77.148.1: icmp_seq=20 ttl=63 time=2137 ms
64 bytes from 93.77.148.1: icmp_seq=21 ttl=63 time=1137 ms
64 bytes from 93.77.148.1: icmp_seq=22 ttl=63 time=136 ms
64 bytes from 93.77.148.1: icmp_seq=23 ttl=63 time=11.7 ms
64 bytes from 93.77.148.1: icmp_seq=24 ttl=63 time=314 ms
64 bytes from 93.77.148.1: icmp_seq=25 ttl=63 time=7100 ms
64 bytes from 93.77.148.1: icmp_seq=26 ttl=63 time=6100 ms
64 bytes from 93.77.148.1: icmp_seq=27 ttl=63 time=5099 ms
64 bytes from 93.77.148.1: icmp_seq=28 ttl=63 time=4098 ms
64 bytes from 93.77.148.1: icmp_seq=29 ttl=63 time=3098 ms
64 bytes from 93.77.148.1: icmp_seq=30 ttl=63 time=2097 ms
64 bytes from 93.77.148.1: icmp_seq=31 ttl=63 time=1096 ms
64 bytes from 93.77.148.1: icmp_seq=32 ttl=63 time=95.9 ms
64 bytes from 93.77.148.1: icmp_seq=33 ttl=63 time=1237 ms
64 bytes from 93.77.148.1: icmp_seq=34 ttl=63 time=236 ms
64 bytes from 93.77.148.1: icmp_seq=35 ttl=63 time=28.7 ms
64 bytes from 93.77.148.1: icmp_seq=36 ttl=63 time=6034 ms

Раніше ця проблема вирішилась зміною IPv4-адреси та гейтвея з вашої сторони. Можливо проблема ідентична, можливо ні. В будь якому випадку прошу глянути, оскільки абонплата стягується за неробочий інтернет.

Місто

Львів

1 ЗАТВЕРДЖЕНЕ РІШЕННЯ

Затверджені рішення
Відслідковувач

Re: Проблема з мережею

Металевий штекер доксисівського кабелю я б сказав на грані гарячого, проте терпимо.

Перепідключив даний кабель, появились три останні лінки в Upstream і мережа, виглядає на те, що стабілізувалась (пінг до гейтвея 9-15 секунд з рідкими просіданнями до ~50-70ms.)

Отже, виглядає на те, що проблему була із з’єднанням доксисівського кабелю? Чи також були проведені технічні дії з вашої сторони?

Дякую!

 

ARRIS CM820B -2.png

Місто

Львів

ВІДПОВІДЕЙ:4
Магістр

Re: Проблема з мережею


@Valparaiso  написал (-а):

 

Модель модему: ARRIS CM820B

Downstream/Upstream лінки втрачають зв’язок, як відображається на статус-сторінці модему (LED-індикатори жовтіють).

 


постарайтесь по адресу http://192.168.100.1 получить страницу диагностики вашего модема, чтобы увидеть уровни сигнала.

Місто

Днепр

Відслідковувач

Re: Проблема з мережею

На даний момент

ARRIS CM820B.png

Місто

Львів

Магістр

Re: Проблема з мережею

проверьте все разъемы кабеля на плотность прилегания.

не греются ли они?

Необходима помощь модератора, @Mikael @Oleg @Alexandra .

 

 

Місто

Днепр

Відслідковувач

Re: Проблема з мережею

Металевий штекер доксисівського кабелю я б сказав на грані гарячого, проте терпимо.

Перепідключив даний кабель, появились три останні лінки в Upstream і мережа, виглядає на те, що стабілізувалась (пінг до гейтвея 9-15 секунд з рідкими просіданнями до ~50-70ms.)

Отже, виглядає на те, що проблему була із з’єднанням доксисівського кабелю? Чи також були проведені технічні дії з вашої сторони?

Дякую!

 

ARRIS CM820B -2.png

Місто

Львів