Доброго дня.
16(17).10.19 Менеджер компанії Воля запропонував змінити пакет послуг на партнерський Воля та Lifecell. В розмові з менеджером я уточнив чи залишиться пакет каналів Воля Smart HD, на що менеджер відповів ТАК. Підсусую, менеджер запевнив що пакет послуг буде включати Воля Smart HD , інтернет Воля 200 Мбіт/с, Lifecell 1000 хв на любого оператора, 7 Гб мобільного інтернету, доступ двох пристроїв до Воля TV, вартість послуг 279 грн/міс (тобто вартість послуг не зміниться). З менеджером домовились про візит фахівця Воля для заключення договору 02.11.19.
02.11.19 спеціалісти компаннії Воля переоформили договір надання послуг на партнерський Воля та Lifecell. У фахівця я ще раз уточнив чи не зміниться пакет каналів Воля Smart HD та вартість послуг, на що мені озвучили пакет послуг про який ми домовились з менеджером.
Станом на сьогодні в кабінеті відображаеться пакет послуг Інтернет всюди + Вільний старт +200 , відповідно пакет каналів Стартовий HD.(а повинен бути Воля Smart HD)
Через телефони підтримки вирішити питання не можливо, в голосовому меню відсутній пункт для з"єднання з оператором.
Я наполягаю на наданні пакету послуг озвучених менеджером та фахівцями Воля або розірвання договору та поверненю до пакету послуг (Воля Smart HD +100) що надавався до 02.11.19.
Київ
@VladyslavYa доброго дня!
Ваше питання було передане до відповідального співробітника. Очікуйте, будь ласка, зворотного зв'язку.
Київ
Київ
@VladyslavYa доброго дня!
Ваше питання було передане до відповідального співробітника. Очікуйте, будь ласка, зворотного зв'язку.
Київ
Дякую. Питання вирішено телефоною розмовою з співробітником Воля.
Київ