Всі, у кого є доступ до Інтернет на швидкості не нижче 10 Мбіт/с від будь-якого інтернет-провайдера, можуть дивитися на екрані телевізора сотні рейтингових цифрових телеканалів з усього світу, в тому числі у HD-якості, більш ніж 30 тисяч фільмів в онлайн-кінотеатрі, відео від найбільшого відео-порталу YouTube, а також керувати цими ресурсами за допомогою зручного і зрозумілого електронного програмного гіда (EPG).
@1231142 написав (-ла):
допомогою зручного й зрозумілого електронного програмного гіда (EPG).*
А тепер питання : З яким формулюванням Василю Петровичу Пупчуку, який має законний український паспорт, проживає у Львівській обл., Перемишлянський р-н, с.Затемне, вул. Лісова, 21
я вам уже давал ссылку на Правила.
и надо читать до конца то, что написано на странице, которую вы приводите:
* Детальну інформацію про послугу Інтерактивне ТБ можна переглянути в Прейскурантах в блоці «Інтерактивне ТБ».
@Юрий_М написав (-ла):
Зобов'язані укласти договір і видати новеньку приставку
@Юрий_М вы же прекрасно понимаете, что давать в аренду приставку по адресу вне пределов предоставления услуг Воли никто не будет!
другой вопрос - это вариант выдачи дополнительной IP приставки по действующему договору по адресу во Львове.
Дніпро
Львів
Необходима помощь модератора, @Mikael @Oleg @Alexandra .
@1231142 написав (-ла):
а з іншого сліпо і неухильно виконувати правила
именно так. Правила должны выполнятся слепо и неукоснительно!
в противном случае вы сами потом будите первым возмущаться!
вам предложили выход из ситуации, но вы продолжаете упираться и "не понимать"
есть еще вариант:
- Мобильное ТВ
- купите ТВ или приставку на Android
- установите на него(нее) приложение Воля TV (тут есть специальная тема, как это сделать)
и наслождайтесь.
Дніпро
Львів
@AndreyPopov написав (-ла):
и надо читать до конца то, что написано на странице, которую вы приводите:
* Детальну інформацію про послугу Інтерактивне ТБ можна переглянути в Прейскурантах в блоці «Інтерактивне ТБ».
@Юрий_М написав (-ла):
Зобов'язані укласти договір і видати новеньку приставку
@Юрий_М вы же прекрасно понимаете, что давать в аренду приставку по адресу вне пределов предоставления услуг Воли никто не будет!
другой вопрос - это вариант выдачи дополнительной IP приставки по действующему договору по адресу во Львове.
Андрей, понимаю конечно, но и прекрасно понимаю, что продвижению ТВ в массы вредит какой то "диверсант", раз такое в договор внесли:
Умови підключення Послуги
Харків
по адресу вне пределов предоставления услуг Воли никто не будет!
А хто, коли і як оці предєли встановлює? Ібо все що я зрозумів, що оці предєли ще більш непорушні ніж кордон України..
Львів
@1231142 написав (-ла):
А хто, коли і як оці предєли встановлює?
лицензия на предоставление услуг и право трансляции каналов.
Дніпро
@1231142 написав (-ла):
по адресу вне пределов предоставления услуг Воли никто не будет!
А хто, коли і як оці предєли встановлює? Ібо все що я зрозумів, що оці предєли ще більш непорушні ніж кордон України..
Тут аж проситься крилата фраза сумної кобили Лаврова
Це жарт, а якщо серйозно, то у разі стягнення боргу за втрачену або неповернуту приставку Воля буде звертатись до суду, юрисдикція якого поширюється і на Львівську область. Питання, так в чому проблема оформити договір ? Чи краще, щоб людина по "лєвому" паспорту львів'янина оформлювала? Чесно, не розумію.
@Oleg "пора на сцену"
Харків
@Юрий_М написав (-ла):
то у разі стягнення боргу за втрачену або неповернуту приставку Воля буде звертатись до суду, юрисдикція якого поширюється і на Львівську область.
@Юрий_М откуда вы такое взяли?
иск подается или по месту заключения договора, или по месту регистрации сторон.
первым вопросом адвоката в суде будет: есть ли у Воли лицензия на проведение деятельности во Львовской области!
при отсутствии лицензии суд признает договор никчемным и все претензии Воли отклонит.
Дніпро
@AndreyPopov написав (-ла):
есть ли у Воли лицензия на проведение деятельности во Львовской области!
при отсутствии лицензии суд признает договор никчемным и все претензии Воли отклонит.
Андрей, Лицензия здесь причем? Лицензия на кабельное вещание, это как минимум ( аналог и цифра)
Усі, хто має доступ в Інтернет на швидкості не нижче 10 Мбіт/с від будь-якого інтернет-провайдера, можуть дивитися на екрані телевізора сотні рейтингових цифрових телеканалів зі всього світу.
Это с сайта Воли и согласно этого, зона действия услуги, как минимум - Украина.
Если бы хоть зирочку прилепили, с оговоркой, что только в населенных пунктах и погнали.....
Но у нас как всегда, где то мелким шрифтом ......
Но есть и лазейка: "Послуга доступу до пакетів телепрограм за «IP протоколом» надається у випадку неможливості отримання послуги за технологією DVB - C від ТОВ «ВОЛЯ- КАБЕЛЬ»." А где она не надається? Правильно, в селе под Львовом
Андрей, я влез в эту тему лишь потому, что ... с 20-го января украинские каналы закроют(кодирование), а поэтому или Т2, или интерактив от той же Воли или Рашатудей с утра и до ночи. Не нужное вычеркнуть. А по селам ситуация просто капец. Т2 только на карте, интернет - мечта, ну а Кисель ТВ с пометом, 24/7 в открытом доступе.
@1231142 сори, если что не так сказал.
Харків
@1231142 якщо і справді буде з цим тупік ( а воно дуже схоже), то хоча б "Воля ТВ" на смартфон або планшет. Це працюатиме. А далі... безвихідних ситуацій не буває
Харків
@Юрий_М написав (-ла):
Андрей, Лицензия здесь причем? Лицензия на кабельное вещание, это как минимум
правильно - а в аренду передается какое оборудование? для отображения ТВ программ.
P.S. во Львове кстати очень долгое время был недоступен к заказу пакет "Детский" из-за отсутвия лицензии!!!!
@Юрий_М написав (-ла):
Усі, хто має доступ в Інтернет на швидкості не нижче 10 Мбіт/с від будь-якого інтернет-провайдера, можуть дивитися на екрані телевізора сотні рейтингових цифрових телеканалів зі всього світу.
@Юрий_М если помните еще школьный курс, то там есть необходимое и достаточное условие.
да, наличие Интернета есть необходимым условием для предоставления данной услуги.
что является достаточных условием - думаю вы уже поняли.
Дніпро
Попробую коротко прокоментувати все, що я зрозумів.
Ліцензія на зону трансляції це важливо, згоден. Як людина законослухняна погоджуюсь, що умови лізензії потрібно виконувати чітко. З іншого боку як не спеціаліст в ліцензуванні не розумію як діляться території. І не розумію наскільки складно і що треба, щоб Воля отримала ліцензію на трансляцію на всій території України. Може хтось пояснить.
Звичайно що я при потребі без проблем дам собі раду і буду дивитись те що хочу, там де хочу і коли хочу, головне щоб там був інтернет. Ну ви мене розумієте :). Але фішка полягає в тому, що я хочу це робити спокійно, легально, без зайвих рухів, І ГОТОВИЙ ЗА ЦЕ ПЛАТИТИ.
Якщо чесно, то хочеться бачити якісь зустрічні кроки, щоб провайдер теж щось шукав як вдовольнити таких як я. Але....
Львів
Не нужно было звонить, если у вас есть уже договор, то подойдите в офис в вашем городе и скажите, что хотите взять тюнер, который получает сигнал с интернета (для интерактивного ТВ).
Уверена, что они решат этот вопрос.
Київ
@Vredinna написав (-ла):
@1231142 Не нужно было звонить
Та щас, а кол/кул центр для чего создавали, мега современный?
Другой вопрос, что не помогли и не предложили. Но это проблема тех кто "темники" и "методички" операторам пишет. ИМХО Лично я, на месте оператора, тоже бы, под диктофон, не стал отсебятину гнать.
@Vredinna написав (-ла):
Уверена, что они решат этот вопрос.
Не они, а в Клубе. Модераторы следят и ждут заявления от @1231142
Харків