Відповісти

Помилка "Немає доступу (12)"

Затверджене рішення Вирішено
Відслідковувач
Повідомлень:9
ДЯКів:9
Рішень:1
Повідомлень у блогах:2
Бейджів:7
Місто:Хмельницький
В клубі з06.03.2017
Затверджене рішення

Помилка "Немає доступу (12)"

Доброго дня.

На телевізорі зник доступ "Немає доступу (12)"

Chipset ID: 00637521069

картка: 013 7265 2602-6

 

Допоможіть будь ласка.


Затверджені рішення
Рішення
Затверджено автором теми PowerBeer
‎06-03-2017 в 20:09
Відслідковувач
Повідомлень:9
ДЯКів:9
Рішень:1
Повідомлень у блогах:2
Бейджів:7
Місто:Хмельницький
В клубі з06.03.2017

Re: Помилка "Немає доступу (12)"

Дійсно, я шукав на дній частоті, зробив як Ви сказали і все запрацювало.

Щиро дякую Вам за допомогу.

Переглянути рішення в оригінальному пості


Усі відповіді
Модератор
Повідомлень:6134
ДЯКів:1905
Рішень:234
Повідомлень у блогах:78
Бейджів:25
В клубі з08.08.2014

Re: Помилка "Немає доступу (12)"

Доброго дня, PowerBeer.
Прошу перевірити роботу каналів через 30 - 40 хвилин і повідомити про результат. 

Відслідковувач
Повідомлень:9
ДЯКів:9
Рішень:1
Повідомлень у блогах:2
Бейджів:7
Місто:Хмельницький
В клубі з06.03.2017

Re: Помилка "Немає доступу (12)"

Телевізор знайшов лише 9 цифрових каналів, всі інші "Немає доступу (12)"

Нажаль проблема не вирішена.

Представитель компании
Повідомлень:679
ДЯКів:411
Рішень:37
Повідомлень у блогах:4
Бейджів:23
Місто:Київ
В клубі з03.04.2016

Re: Помилка "Немає доступу (12)"

PowerBeer, прошу перезавантажити обладнання вимкненням з мережі на кілька хвилин та перевірити доступ до каналів Вашого пакету "Стартовий ТБ".

Інноватор
Повідомлень:2435
ДЯКів:1247
Рішень:89
Повідомлень у блогах:140
Бейджів:25
В клубі з13.10.2014

Re: Помилка "Немає доступу (12)"


PowerBeer написано:

Телевізор знайшов лише 9 цифрових каналів, всі інші "Немає доступу (12)"

Нажаль проблема не вирішена.


Это Вы на одной частоте искали каналы.
Нужно установить сканирование всех каналов на всех частотах.
https://my.volia.com/kiev/uk/faq/article/chislovi-harakteristiki-nalashtuvan-dlya-ruchnogo-poshuku-k...

Highlighted
Відслідковувач
Повідомлень:9
ДЯКів:9
Рішень:1
Повідомлень у блогах:2
Бейджів:7
Місто:Хмельницький
В клубі з06.03.2017

Re: Помилка "Немає доступу (12)"

Перезавантажив, відновив телевізор до заводських налаштувань. Знаходить 9 цифрових каналів і все.

Рішення
Затверджено автором теми PowerBeer
‎06-03-2017 в 20:09
Відслідковувач
Повідомлень:9
ДЯКів:9
Рішень:1
Повідомлень у блогах:2
Бейджів:7
Місто:Хмельницький
В клубі з06.03.2017

Re: Помилка "Немає доступу (12)"

Дійсно, я шукав на дній частоті, зробив як Ви сказали і все запрацювало.

Щиро дякую Вам за допомогу.