Необхідно телевізор перевести в режим відео. На пульті ДУ від ТБ є відповідна кнопка (ТV / AV). Якщо телевізор має декілька відео входів, то необхідно перемекнути на той, до якого підключений ТВ-тюнер (AV1, AV2).
2. На екрані ТБ статична картинка, є звук (радіо) або повідомлення "Сервіс зараз недоступний".
Для помилки 6 "Немає доступу" необхідно перевірити чи входить канал, на якому з'явилась інформація про відсутність доступу, до Вашого пакету.
Для інших помилок необхідно повідомити chip-ID САМ-модуля або ТВ-тюнера і номер картки, яка до нього підключена, а також номер договору в нашій спільноті (особистим повідомленням).
4. Не працюють канали, на екрані "Пошук сигналу" / зависає/застиває зображення/зображення розсипаєтьсяна квадрати.
Перевірити наявність аварійного відключення на порталіМій Кабінет (на головній сторінціКабінетувінформаційному повідомленнічервоного кольору).
Якщо аварійної ситуації не зафіксовано, тоді необхідно виконати перевірку кабельної розводки, всіх з'єднань і підключень, щільність підключень всіх штекерів і роз'ємів.
Рівень сигналу на цифровому тюнері повинен бути не менше 50 - 70%. Даний показник Ви можете спостерігати при перемиканні каналів і за допомогою меню декодера.
Якщо рівень сигналу нижче вказаного, то необхідно викликати нашого майстра для регулювання сигналу.
5. Не працюють канали, на екрані заставка Воля або "Немає інстальованих каналів".
Як правило питання вирішується переналаштуванням ТВ-тюнеру згідно інструкції. Інструкцію можливо знайти у розділі "Підтримка"(обов'язково обирайте своє місто, інакше канали не налаштуються).
Можливі причини: - телеканалине входять допакету,якийпідключенийза Вашим договором; - закінчивсяперіодпромо-перегляду(здняоформленнядоговорунаотриманняпослугицифрового телебаченняперші10днівдоступнівсіканали*;надеякісвятавідкриваєтьсяпромо-перегляд*); - доступобмеженийчерезвід'ємнийбалансза договором; -необхідне перезавантаження обладнання (вилучить карту із ТВ-тюнера та вимкніть його з мережі на кілька секунд).
Цей написозначає, що канали не налаштовані(No chanel), тому необхідно провести їхпошукза допомогою інструкції,розташованої врозділі "Підтримка". Для того, щоб канализнайшлисьнеобхідно вказуватиправильніпарамметричастоти імодуляції - ці данідля свого містадивіться тут. Також припереналаштуваннізверніть увагу нарівень(S) та якість(Q)сигналу, він повинен бутине менше 50%, в іншому випадку перевіряйтекабельнурозводку,всі з'єднання іпідключення, щільність підключеньвсіхштекірові роз'ємів.
8. На екрані напис "Модуль СІ Вилучений \ САМвидалений\перевіртеCI".
Необхідновилучити САМ-модуль з Телевізора ідістатикартку авторизації зСАМ-модулянакількасекунд. Після чого треба вставитикарту назад вСАМ-модуль, а САМ-модуль з картою вставитив телевізор. Увага! Попередньовимкнітьтелевізор! Як правильно вставити карту авторизації у САМ-модуль: Чіп Смарт карти, повинен бути розгорнутий в бік напису «Воля».
Як правильно вставити САМ-модуль у телевізор: ВставляючиСАМ-модульвтелевізор,стороназнаклейкою"Воля"має бути спрямованадо стіни.
9. При налаштуванні САМ-модуля телевізор не знаходить канали.
- Вбудований в телевізорі тюнер не підтримує стандарт DVB-C;
- Некоректно обрана країна: для ТВ Samsung у вкладці «Країна» і вкажіть параметр «Інше», для ТВ Philips і LG необхідно вибрати Фінляндію, Німеччину або Швецію.
Головне питання в собівартості ліцензійних прав. Вартість індивідуального перегляду того чи іншого каналу близька до вартості запропонованого та сформованого пакета. Саме для цього і формуються пакети, орієнтовані на потреби групи споживачів. За рахунок того, що провайдер гарантує результати - тобто кількість передплатників того чи іншого пакету - вартість ліцензійних відрахувань правовласникам знижується. Наприклад, є якийсь телеканал N **: вартість ліцензійних відрахувань для індивідуального прийому - 1 Євро (30-32грн.), А якщо він включається в пакет кабельного телебачення, наприклад, в базовий, то вартість ліцензійних відрахувань менше в рази. Абонент, швидше за все, вибере для себе не один канал, а каналів, скажімо, 10, тобто тільки вартість ліцензійних відрахувань за такий індивідуальний перелік каналів складе близько 170 гривень. Також сюди слід додати вартість адміністративного супроводу - адже користувач (абонент) сам не буде ні укладати договір з кожним каналом, ні вести облік тих абонентів, хто крім Вас підписався на цей канал, і тим більше проводити розрахунки, наприклад, з іноземним каналом у валюті. І, нарешті, необхідно до абонента доставити сигнал - тобто технічно забезпечити можливість перегляду. Плюс на всю цю суму - додайте 20% ПДВ.
У підсумку, вийшло б, що абонент за індивідуально зібраний ним пакет з близько 10 програм заплатив би близько 300 гривень. А ми пропонуємо за ці ж гроші підписатися на всі цифрові пакети, включаючи преміальні і HD-пакет, і мати можливість дивитися більше 160 програм.
Так, укожномуТВ-тюнері, медіа-плеєрі, атакожнадеякихмоделяхтелевізорів(чи підтримує цюможливістьВаштелевізор-дивітьсявінструкціюпойогоексплуатації) єтакафункціяякБатьківськийконтроль (блокування каналу). Вонадозволяєзаблокуватидоступдо переглядутелеканалів, наприкладтих, де можутьтранслюватисяпередачінебажанідляпереглядудітям. Детальні інструкції наведені у темі - Як встановити батьківський контроль.
13. Налаштування ТВ-тюнерів за частотою (Ручний пошук)
Handan- витягнути картку, поставити тестову (іншу) картку, увійти в меню зі стандартним PIN-1234, скинути декодер до заводських установок, налаштувати його, вставити назад картку абонента.
Samsung -Меню- «Версія ПО» -набіраем на пульті 0000, при цьому на екрані з'являється на кілька секунд інформаційне повідомлення про поточний PIN-коду.
15. Проведення технічної діагностики через портал Мій кабінет
Провести технічну діагностику послуги можливо через портал "Мій Кабінет" . Ознайомитись з оновленою версією проведення технічної діаностики можливо в темі Технічна діагностика на порталі "Мій Кабінет"
16.Як дізнатись технологію надання послуги у моєму місті
Tamioris, мастер сервиса, который приходил 26.04.2015 выявил, что есть проблема на нашем оборудовании и оформил ТО. Мастера ТО пришли 27.04.2015 проверили/исправили сигнал.
Так как проблема у Вас осталась, то необходимо опять вызвать мастера сервиса, который должен проверить сигнал у Вас в квартире.
Хорошо, можно ли оформить заявку на субботу(02.05) с 12 часов дня?
ВОЛЯ Extra HD не показывает нет доступа канал закодирован, недавно отключил CINE+ и решил подключить екстру эту... так и не заработало ничего, уже устал звонить операторам, все они заставляют выдергивать и вставлять кам модуль ну бред! уже и 2 раза диктовал номер карточки и чипа с кам модуля но смысл этого? основной пакет каналов показывает и на праздники когда промо просмотр, яже все каналы смотрю спокойно.
номер договора 210203171 если что, помогите может кто знает там техник нормлаьный переподключит мне эту экстру HD или я уже незнаю, что за трудности непонятно...
Прошу проверить работу каналов через 30 - 40 минут и сообщить о результате.
Спасибо за помощь, но я теперь не смогу понять, так как вчера я включил себе через личный кабинет акцию, промо просмотр на 5 дней всех каналов за своевременную оплату и они буквально через 20 минут заработали! соответственно заработали и каналы с пакета екстра HD но получается их перекрыл промо просмотр.
Прошу проверить работу каналов через 30 - 40 минут и сообщить о результате.
Спасибо за помощь, но я теперь не смогу понять, так как вчера я включил себе через личный кабинет акцию, промо просмотр на 5 дней всех каналов за своевременную оплату и они буквально через 20 минут заработали! соответственно заработали и каналы с пакета екстра HD но получается их перекрыл промо просмотр.
если у вас одновременно и промопросмотр и єкстр HD, то да.
Проблема с тюнером KAON в том,что перестал показывать и на экране появилось "нет сигнала".проверила кабель ,он впорядке . Потом зайдя на сайт ,я попыталась следуя указаниям со скриншотамы самостоятельно настроить,ручной поиск каналов и тд, но ничего не вышло и выдал на дисплее тюнера "noch",после сброса заводских настроек ,настраивала с нуля ,при поиске каналов выбивает "нет сигнала " и опять же таки появилось "noch".Честно я устала пробовать,я позвонила по всем городским номерам ,что нашла с мобильного телефона (с стационарного вообще не дозвониться),и никто не может оформить нормально заявку,я просто в шоке,тут последний шанс найти выход ((((