Якщо у вас виникли проблеми з доступом до Цифрового ТБ, пропонуємо вам скористатися нашими підказками:
1. На телевізорі чорний екран або синій екран.
2. На екрані ТБ статична картинка, є звук (радіо) або повідомлення "Сервіс зараз недоступний".
3. Код помилки 6, 11, 12
Для помилки 6 "Немає доступу" необхідно перевірити чи входить канал, на якому з'явилась інформація про відсутність доступу, до Вашого пакету.
Для інших помилок необхідно повідомити chip-ID САМ-модуля або ТВ-тюнера і номер картки, яка до нього підключена, а також номер договору в нашій спільноті (особистим повідомленням).
4. Не працюють канали, на екрані "Пошук сигналу" / зависає/застиває зображення/зображення розсипається на квадрати.
Перевірити наявність аварійного відключення на порталі Мій Кабінет (на головній сторінці Кабінету в інформаційному повідомленні червоного кольору).
Якщо аварійної ситуації не зафіксовано, тоді необхідно виконати перевірку кабельної розводки, всіх з'єднань і підключень, щільність підключень всіх штекерів і роз'ємів.
Рівень сигналу на цифровому тюнері повинен бути не менше 50 - 70%. Даний показник Ви можете спостерігати при перемиканні каналів і за допомогою меню декодера.
Якщо рівень сигналу нижче вказаного, то необхідно викликати нашого майстра для регулювання сигналу.
5. Не працюють канали, на екрані заставка Воля або "Немає інстальованих каналів".
Як правило питання вирішується переналаштуванням ТВ-тюнеру згідно інструкції. Інструкцію можливо знайти у розділі "Підтримка" (обов'язково обирайте своє місто, інакше канали не налаштуються).
Для зручності в таблиці наведені числові характеристики налаштувань для ручного пошуку каналів по всім містам, де є наші послуги.
6. На екрані напис "Ви не підписані на цей канал" (Вы не подписаны на этот канал).
7. На екрані ТВ-тюнера напис "NOCH".
8. На екрані напис "Модуль СІ Вилучений \ САМ видалений \ перевірте CI".
9. При налаштуванні САМ-модуля телевізор не знаходить канали.
Причини:
- Не підключений ТВ кабель;
- Вбудований в телевізорі тюнер не підтримує стандарт DVB-C;
- Некоректно обрана країна: для ТВ Samsung у вкладці «Країна» і вкажіть параметр «Інше», для ТВ Philips і LG необхідно вибрати Фінляндію, Німеччину або Швецію.
10. Послуга Інтерактивне ТБ.
Більшість питань по цій послузі Ви можете знайти в розділі FAQ на нашому сайті.
Окремо варто виділити інструкцію зі скидання медіа-плеєра до заводських налаштувань, робиться це так.
Якщо Вам не вдалося вирішити питання самостійно, то Ви можете задати питання в розділі спільноти "Цифрове телебачення"
При зверненні просимо детально описувати ситуацію, а контактні дані (в разі необхідності) відправляти в приватному повідомленні.
11. Чи є можливість вибрати свій пакет каналів ("обрати ті телеканали, які Я хочу")?
12. Чи можна заблокувати канал від дитини?
13. Налаштування ТВ-тюнерів за частотою (Ручний пошук)
14. Забули пароль на тюнері після його зміни
На жаль, виконати перенастроювання ТВ-тюнера без введення пароля неможливо. Але є спосіб скидання пароля до заводського.
Робиться це так:
15. Проведення технічної діагностики через портал Мій кабінет
16. Як дізнатись технологію надання послуги у моєму місті
Vredinna написано:
AndreyPopov написано:
Vredinna написано:@AndreyPopov наша переписка напоминает передачу: Что, Где, Когда?
Ту я не понимаю Вас, а Вы меня.
Думаю, что нам не стоит дольше развивать эту тему.
@Vredinna тему стоит развивать, потому что вы (скажем так) обвинили меня в "некомпетентности" при этом даже НЕ ВНИКНУВ в суть проблемы.
@AndreyPopov Вас не кто не в чем не обвинял .
@Vredinna раз никто и ни в чем - так отредактируйте свой комментарий, в котором вы утверждаете, что я опытный пользователь, а инфу найти не могу. или я этот комментарий не так прочитал?
Дніпро
AndreyPopov написано:
Vredinna написано:
AndreyPopov написано:
Vredinna написано:@AndreyPopov наша переписка напоминает передачу: Что, Где, Когда?
Ту я не понимаю Вас, а Вы меня.
Думаю, что нам не стоит дольше развивать эту тему.
@Vredinna тему стоит развивать, потому что вы (скажем так) обвинили меня в "некомпетентности" при этом даже НЕ ВНИКНУВ в суть проблемы.
@AndreyPopov Вас не кто не в чем не обвинял .
@Vredinna раз никто и ни в чем - так отредактируйте свой комментарий, в котором вы утверждаете, что я опытный пользователь, а инфу найти не могу. или я этот комментарий не так прочитал?
@AndreyPopov я Вас не оскарбляла и не виже необходимости, что либо исправлять.
Київ
Vredinna написано:
@AndreyPopov я Вас не оскарбляла и не виже необходимости, что либо исправлять.
@Vredinna да бога ради. просто я вас тогда попрошу от комментариев в мою сторону воздержаться.
опытный я или неопытный, могу найти или не могу найти - просто оставьте пожалуйста свое мнение при себе.
Дніпро
Здравствуйте, AndreyPopov.
Прошу проверить работу услуги на текущий момент и сообщить о результате.
У нас качество сигнала с субботы скачет от хорошего до полного пропадания - это из-за аварийного отключения в Днепропетровске или нам вызывать мастера? (дог.2249181) В личном кабинете сообщения об отключении нет
Дніпропетровськ
Здравствуйте, pshenichka_.
Ваш адрес не попал в зону аварийного отключения сигнала.
Если ситуация с пропаданием сигнала продолжается, то давайте оформим заявку на вызов мастера.
Заявку могу оформить на 28.10.2015 с 10:00 до 15:00 или 29.10.2015 с 15:00 до 21:00.
Oleg написав:Здравствуйте, pshenichka_.
Ваш адрес не попал в зону аварийного отключения сигнала.
Если ситуация с пропаданием сигнала продолжается, то давайте оформим заявку на вызов мастера.
Заявку могу оформить на 28.10.2015 с 10:00 до 15:00 или 29.10.2015 с 15:00 до 21:00.
Да, все продолжается, оформите, пожалуйста, на 29.10
Дніпропетровськ
pshenichka_, заявка оформлена на 29.10.2015 на период с 15:00 до 21:00.
Перед приходом мастер будет с Вами созваниваться, пожалуйста, отвечайте на телефонные звонки.
Услуги мастера оплачиваются согласно действующего Прейскуранта.
chip: 020 0810 4456-0, cam: 00582088897
Київ
Здравствуйте, NeHasucalaban!
Предоставленные данные отправлены на повторную привязку.
Просьба проверить работу услуги в течении 30мин.
Здравствуйте! Сегодня возник долг, отключились почти все каналы, оплатил 3 часа назад, в личном кабинете пишет "Подключено", но всего 5 каналов. ТВ выдает код 6.
CAM-ID: 00582207070, Карта: 013 7261 6719-3
CAM-ID: 00637114171, Карта: 013 7296 5529-3
Харків
Alexandra написав:Здравствуйте!asv21, первого числа активация услуг может происходить с задержкой, из-за большого количества команд. Пожалуйста, ожидайте восстановления услуги.
Здравствуйте. Обычно за полчаса-час все обновлялось. Сегодня спустя 8 часов пока ничего. А можно как-то принудительно обновить подписку? (пробовал вынимать модули, не помогает)
Харків
До сих пор ничего не показывает
Користувач
Effie написав:Здравствуйте, NeHasucalaban!
Предоставленные данные отправлены на повторную привязку.
Просьба проверить работу услуги в течении 30мин.
Київ
Користувач
Effie написав:NeHasucalaban, данная надпись на всех каналах осталась?
работают только 24 и тв регион
Київ
Користувач
Effie написав:NeHasucalaban, рекомендую выполнить повторное сканирование каналов по актуальным настройкам.
Не помогло.
Телевизор находит 206 цифровых каналов. работают как и раньше 24 канал и трк регион.
В моих услугах, в профиле показывает
Цифровое Телевидение - Подключено
Телевидение 4 каналов
может в этом проблема?
хотя эти 4 канала так же не показываются 😃
Київ
NeHasucalaban, я только что еще раз активировала Вашу карточку.
Попробуйте проверить доступ к каналам в течении 30мин. Если трансляция не возобновится рекомендую заменить карточку.
Користувач
Effie написав:NeHasucalaban, я только что еще раз активировала Вашу карточку.
Попробуйте проверить доступ к каналам в течении 30мин. Если трансляция не возобновится рекомендую заменить карточку.
не помогло =(
Київ
Здравствуйте, NeHasucalaban.
В таком случае рекомендую заменить карту в одном из Центров современных технологий. При себе необходимо иметь карту и паспорт.