Ответить

Умови користування спільнотою «ВОЛЯ Клуб» (Політика конфіденційності)

Community manager
Сообщений:2227
ДЯКов:615
Решений:113
Сообщений в блогах:3
Бейджей:25
В Клубе с08.08.2014

Умови користування спільнотою «ВОЛЯ Клуб» (Політика конфіденційності)

[ Изменено ]

Спільнота «ВОЛЯ Клуб» (сайт club.volia.com) обслуговується та надається ТОВ «ВОЛЯ-КАБЕЛЬ» (Підприємство), юридична адреса: вул. Магнітогорська, 1, м. Київ, 02094, Україна. Користування спільнотою «ВОЛЯ Клуб» регулюється цими Умовами користування (далі  Умови користування), які є обов’язковими для користувача. Користувач, зареєструвавшись у Спільноті, дає згоду дотримуватись цих Умов користування та згоду користуватись Спільнотою на встановлених Підприємством умовах. Перед початком користування Спільнотою кожний користувач зобов’язаний ознайомитись з цими Умовами користування, текст яких  розміщено на сайті club.volia.com. Підприємство має право у будь-який час, на власний розсуд в односторонньому порядку вносити зміни до Умов користування, які набувають чинності з моменту їх публікації на цій сторінці.

 

  1. Терміни

 

  • Спільнота «ВОЛЯ Клуб» є інтерактивним веб-сайтом, створеним Підприємством, наповнення якого створюється самими учасниками/користувачами сайту з можливістю зазначення певних персональних даних та безпосередньо чи опосередковано пов’язаного з діяльністю Підприємства. Метою Спільноти є об’єднання користувачів за інтересами задля формального/неформального спілкування, обміну інформацією та мультимедійним контентом.
  • Користувач, фізична особа – кінцевий користувач програмного забезпечення, комп’ютера чи Інтернет-сайту. До користувачів відносяться як особи, які мають власний Аккаунт, який ідентифікується ім’ям або нікнеймом, так і особи, які можуть читати коментарі/пости анонімно (без реєстрації).
  • Аккаунт означає реєстраційний (обліковий) запис, що містить відомості, які користувач повідомляє про себе. Зазвичай, аккаунт містить відомості про ім’я, логін і пароль. Аккаунт може містити додаткові анкетні дані про користувача, зокрема фотографію, псевдонім (нікнейм), стать, соціальну приналежність тощо.
  • Коментар означає письмове повідомлення/відповідь одного користувача або модератора до повідомлення/поста іншого користувача Спільноти.
  • Пост означає повідомлення в мережі Інтернет, в Спільноті. Пост може бути видалений або виправлений адміністратором ресурсу, модератором або власником аккаунту, який розмістив його на власний розсуд без попередження.
  • Блог означає персональну веб-сторінку (або веб-сайт) користувача (далі – Блогер), яка доступна для загального перегляду і складається з регулярних або нерегулярних обновлюваних записів, зображень, відео тощо. Для блогів характерні короткі записи тимчасового значення, відсортовані в зворотному хронологічному порядку. Характерною рисою блогу є його публічність. Блог передбачає наявність сторонніх читачів, які можуть вступити в публічну полеміку з автором чи коментаторами відгуків до запису в блозі.
  • Модератор означає фізичну особу, яка перебуває в трудових або цивільно-правових відносинах з Підприємством, та здійснює функції управління наповненням Спільноти, перевірку дотримання користувачами правил Спільноти та застосування до користувачів заходів впливу чи заохочення.

 

  1. Права інтелектуальної власності

 

  • Сайт club.volia.com, що являє собою Спільноту, є об’єктом авторських прав та підлягає захисту згідно норм чинного законодавства. Вся інформація та матеріали (у тому числі конструкції, тексти, графіка та їх підбір і розташування), що розміщені у Спільноті, належить ТОВ «ВОЛЯ-КАБЕЛЬ».
  • Всі правомірно розміщені у Спільноті товарні знаки (знаки обслуговування) та інші засоби індивідуалізації (у т. ч. включаючи, але не обмежуючись фірмовими найменуваннями, логотипами, торговими марками), гасла - розміщені виключно за згодою законних правовласників.
  • Всі торгові марки, назви продуктів і / або послуг, що використовуються в Спільноті, є товарними знаками, фірмовими найменуваннями, знаками обслуговування або інтелектуальною власністю їх відповідних власників. Будь-яке використання будь-якої такої марки, назви продукту та / або імені служби без попередньої письмової згоди відповідного правовласника може являти собою порушення прав.
  • Даними Умовами користування не надаються виключні та/або невиключні права на інтелектуальну власність, розміщену у Спільноті.
  • Підприємство з метою захисту прав на результати інтелектуальної діяльності, отримання статистичних даних, виконання своїх зобов'язань перед третіми особами та користувачами, а також з метою забезпечення безпеки (запобігання спаму, хакерським атакам і т.п.) і коректної роботи Спільноти, програмних та програмно-апаратних засобів, необхідних для належного функціонування Спільноти, має право використовувати технічні засоби і методи захисту результатів інтелектуальної діяльності та інформації.

 

  1. Порядок реєстрації в Спільноті volia.com

 

  • Для того, щоб зареєструватися в Спільноті «ВОЛЯ Клуб», необхідно у верхньому меню будь-якої сторінки Спільноти натиснути на кнопку «Зареєструватися» / «Увійти». У вікні, що відкрилося, потрібно вказати наступні дані.

«ВОЛЯ ID/нікнейм» - це ім’я користувача, під яким ви будете відомі в Спільноті.

«Номер договору» - номер вашого договору, якщо ви є абонентом ТОВ «ВОЛЯ-КАБЕЛЬ».

«Пароль» - для входу в систему.

«Електронна пошта» - необхідно вказати діючу адресу вашої електронної пошти (для неабонентів).

 «Ім’я» - вкажіть ваше ім’я, воно буде відображатися тільки для модераторів Спільноти.

  • Якщо ви зареєстровані в системі раніше, то для авторизації вам необхідно у верхній частини сторінки Спільноти натиснути на кнопку «Увійти» та внести ім’я користувача та пароль у відповідні поля.
  • Увага! Якщо ви є абонентом послуг ТОВ «ТОВ «ВОЛЯ-КАБЕЛЬ» та зареєстровані на порталі «Мій кабінет» https://my.volia.com, то для входу в спільноту «ВОЛЯ Клуб» використовується номер договору та пароль облікового запису https://my.volia.com. Після входу в Спільноту вам буде запропоновано ввести «Нікнейм/Ім’я користувача», під яким ви будете вести свою активність в Спільноті. Також Вам буде доступна для корегування інша інформація з профілю учасника Спільноти.

 

  1. Загальні умови використання

 

  • Користування сервісом Спільноти volia.com є безкоштовним. В рамках Спільноти можливо використання платних сервісів чи послуг Підприємства, вартість та умови оплати яких зазначається окремо до кожної послуги відповідним попереджувальним повідомленням.
  • Незважаючи на те, що Спільнота приймає всі необхідні міри для того, щоб інформація на даному ресурсі була коректною, можлива ситуація, за якої інформація може бути не повною, містити помилки або бути застарілою.
  • Спільнота «ВОЛЯ Клуб» не може гарантувати безперебійний/надійний доступ до будь-якої сторінки Спільноти, а також не надає жодних гарантій щодо його працездатності, доступності та функціональності.
  • Кожна сторінка Спільноти може містити посилання на сайти третіх осіб. Ці сайти знаходяться поза контролем Компанії, яка не несе жодної відповідальності за їх зміст.
  • Жодна інформація, розміщена в Спільноті, не може вважатися пропозицією щодо купівлі вами послуг Підприємства. Замовлення та підключення будь-яких послуг Підприємства здійснюється лише за вашої згоди та ініціативи у встановленому в компанії порядку.
  • Згідно чинного законодавства Спільнота не надає будь-яких гарантій, що міститься на будь-якій сторінці Спільноти, відповідно не несе жодної відповідальності за будь-яку втрату або пошкодження, понесені внаслідок використанні Спільноти або довіри до будь-якої інформації, що міститься в Спільноті, будь-які прямі або непрямі збитки, втрати бізнесу, втрати ділової репутації або упущеної вигоди.

 5. Діти

Деякі програми або матеріали, доступні в додатках, можуть виявитися неприйнятними для дітей молодше певного віку. Батькам та опікунам необхідно обов’язково  контролювати використання дітьми програм - зокрема, функцій, пов'язаних з Спільнотою.

 

  1. Розміщення постів в спільноті «ВОЛЯ Клуб»

 

6.1. Здійснення певних дій користувачем означає його згоду з умовами та правилами, що існують в даній Спільноті, а саме:

а) створення профілю користувачем (реєстрація);

б) розміщення контенту (включаючи, але не обмежуючись розміщенням тексту і фотографій, графіків, відео та/або аудіо файлів).

6.2. «ВОЛЯ Клуб» залишає за собою право на власний розсуд, вносити зміни до Умов користування у будь-який час без попереднього повідомлення. Ваше подальше використання Спільноти після будь-яких змін і поправок означає вашу згоду з новими умовами. Користувач повинен регулярно перевіряти Умови користування на предмет наявності будь-яких змін.

6.3. Ваш профіль. Ви повинні надати про себе точну, актуальну та повну інформацію при реєстрації. Ви несете повну відповідальність за будь-яке використання вашого облікового запису.

6.4. Ваша поведінка. Розміщуючи повідомлення в Спільноті, ви гарантуєте та погоджуєтесь, що:

а) вам 16 років або більше (у випадку, якщо користувач має вік від 16 до 18 років, то він отримав згоду батьків/опікунів щодо використання Спільноти);

б) залишені вами не змістовні пости можуть бути повністю або частково видалені через: (I) порушення законодавства або заохочення інших до скоєння протиправного діяння; (II) наклеп або образу учасників Спільноти; (III) порушення авторського права, моральних норм, права на приватне життя, використання торговельної марки чи іншого права власності будь-якої третьої особи без дозволу на це таких третіх осіб; (IV) зловживання конфіденційною інформацією третіх осіб; (V) те, що містять програмні віруси або інші комп'ютерні коди, файли або програми, призначені для впливу на функціональність будь-якого комп'ютерного програмного або апаратного забезпечення, або телекомунікаційного обладнання; (VI) рекламування та безоплатне просування будь-яких товарів або послуг;

с) відносно зображень та/або аудіо контенту: (I) зображення будь-якої фізичної особи має розміщуватись лише з її згоди (або, у разі зображення людини у віці до 18 років, батько/опікун такої особи дав згоду на розміщення зображення в Спільноті); (II) вміст зображення не був змінений або змінений таким чином, щоб не спотворювати будь-яку фізичну особу або річ, зображену на малюнку; (III) зображення не може містити особистої інформації, такої як ім'я, номер телефону або адресу електронної пошти; (IV) ви не будете видавати себе за іншу фізичну або юридичну особу.

6.5. Зміст. Спільнота залишає за собою право видалити без попередження будь-яку інформацію, яка: (А) може мати згубні наслідки для користувачів; (Б) порушує Умови користування і авторські права; (В ) містить публічні заклики до насильницької зміни чи повалення конституційного ладу або до захоплення державної влади, а також розповсюдження матеріалів із закликами до вчинення таких дій. (Г) містить твори, зображення або інші предмети порнографічного характеру, (Д) в інших випадках, відповідно до законодавства.

Розміщуючи контент на сайті club.volia.com, ви надаєте дозвіл на його використання та поширення (цілком або частково) у засобах масової інформації (будь то відомих зараз або розроблених в майбутньому).

6.6. Ваша конфіденційність. Спільнота працює у відповідності до політики конфіденційності. Ви визнаєте, що ми можемо розкрити зміст і ваші особисті дані третім особам, якщо ми зобов'язані зробити це за законом.

6.7. Ваші зобов'язання. Сайт club.volia.com не несе відповідальності за: (а) використання будь-якого розміщеного контенту користувачами в Спільноті;  (б) поведінку будь-якого користувача Спільноти. Ви погоджуєтесь і не маєте претензій до Спільноти та її представників, які можуть виникнути у зв'язку з: (А) розміщенням будь-якої інформації за допомогою вашого аккаунту; (Б) використанням Спільноти; (В) будь-яким порушенням цих Умов користування / або будь-яких принципів / або будь-якого закону / або прав третіх осіб.

6.8. Висновки. Сайт club.volia.com може знищити аккаунт і / або видалити будь-який контент, який Ви розмістили в Спільноті та / або заборонити вам доступ до Спільноти з будь-якої причини, на свій розсуд, з або без попереднього попередження.

 

  1. Відповідальність Сторін

 

7.1. Користувач погоджується з тим, що він несе особисту відповідальність за всі дії, вчинені в ході користування ресурсом club.volia.com.

7.2. Ресурс club.volia.com може бути частково або повністю недоступним внаслідок проведення профілактичних / інших робіт або з будь-яких інших причин технічного характеру. Підприємство має право проводити необхідні профілактичні або інші роботи в будь-який час на власний розсуд і не несе відповідальності за ненадання сервісу користувачам протягом проведення профілактичних та / або інших робіт.

7.3. Підприємство не несе відповідальності за будь-які помилки, упущення, переривання, видалення, дефекти, затримку в обробці або передачі даних, якщо це пов'язано зі збоєм / якістю зв'язку, крадіжкою, знищенням або неправомірним доступом до облікового запису користувача. Підприємство не відповідає за будь-які технічні збої або інші проблеми будь-яких телефонних мереж або служб, комп'ютерних систем, серверів або провайдерів, комп'ютерного або телефонного устаткування, програмного забезпечення, збої сервісів електронної пошти або скриптів з технічних причин.

7.4. Ні за яких обставин Підприємство не несе відповідальності перед користувачем або перед будь-якими третіми особами за будь-який непрямий, випадковий, ненавмисний збиток, включаючи упущену вигоду або втрачені дані, нанесення  шкоди честі, гідності або діловій репутації у зв'язку з використанням сервісу, до якого користувач чи інші особи отримали доступ, навіть якщо Підприємство попереджало або вказувало на можливість такої шкоди.

7.6. Користувач зобов'язується не допускати до перегляду еротичних телепрограм осіб, що не досягли повноліття, у тому числі використовуючи технічну можливість телевізійного приймача. Підприємство не несе відповідальності за будь-які негативні наслідки у разі доступу до перегляду таких телепрограм неповнолітніх.

7.7. Підприємство не несе відповідальності і не відшкодовує збиток, прямий або непрямий, заподіяний користувачем в результаті використання або неможливості використання сервісу.

7.8. Користувачу забороняється:

- здійснювати дії, спрямовані на введення в оману Підприємства;

- надавати в користування свій обліковий запис третім особам;

- зареєструватися від імені або замість іншої особи;

-здійснювати незаконний збір, систематизацію, зберігання чи поширення персональної інформації інших користувачів;

- намагатися отримати доступ до облікового запису інших користувачів будь-яким способом, включаючи, але не обмежуючись, шляхом обману, зловживання довірою і т. п.

7.9. За невиконання або неналежне виконання зобов'язань за даними Умовами користування сторони несуть відповідальність згідно чинного законодавства України і цих Умов користування.

7.10. Підприємство не несе відповідальності за тимчасові технічні збої і перерви в наданні сервісу, за тимчасові збої і перерви в роботі ліній зв'язку, інші аналогічні збої, а також за несправності пристрою, з якого користувач здійснює вихід в Інтернет.

7.11. Користувач погоджується самостійно контролювати стан свого здоров'я і не використовувати сервіс та контент або обмежити його використання за наявності протипоказань його здоров'ю.

 

  1. Регулююче законодавство

 

  • Ці Правила розроблені відповідно до чинного законодавства України.
  • Всі пропозиції, зауваження користувачів з приводу Спільноти можна направити повідомленням на адресу media@volia.com.
  • Запити, пропозиції щодо послуг Підприємства, що містять конфіденційну чи особисту інформацію, можна направити повідомленням на адресу abonents@volia.com.

 

  1. Персональні дані

 

9.1. Реєстрацією  на club.volia.com користувач підтверджує свою згоду на обробку* ТОВ «ВОЛЯ-КАБЕЛЬ»  своїх персональних даних, у тому числі на можливість публікації інформації про себе (ім'я, прізвище) у мережі Інтернет (на офіційній сторінці спільноти «ВОЛЯ клуб» та на сайті volia.com) без будь-якої компенсації з боку підприємства.

* Термін «обробка персональних даних» визначається Законом України «Про захист персональних даних» та означає будь-яку дію або сукупність дій, таких як збирання, реєстрація, накопичення, зберігання, адаптування, зміна, поновлення, використання і поширення (розповсюдження, реалізація, передача), знеособлення, знищення персональних даних, у тому числі з використанням інформаційних (автоматизованих) систем.

 

thxacceptportal